Ufo ارسال شده در 11 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت (ویرایش شده) دانلود آهنگ ماه عسل 97 از بهنام بانی امسال در برنامه ماه عسل 97 خواننده تیتراژ بهنام بانی میباشد | هم اکنون این موزیک شنیدنی رو با متن و دو کیفیت عالی Download New Titraj – Behnam Bani Mah Asal 97 With Text And Direct Links توضیحات تکمیلی اخبار تیتراژ ماه عسل 97 بانی و شهاب مظفری به عنوان دو گزینه اصلی خوانندگی تیتراژ «ماه عسل» نام برده می شد.اولین برنامه «ماه عسل» فردا شب (پنجشنبه 27 اردیبهشت) ساعت 19 از شبکه سه سیما پخش می شود. بهنام بانی در سال گذشته توانست با خواندن ترانه های جوان پسند از جملع قرص قمر ، عاشقم کرده ، اخماتو واکن ، مخاطبان بسیاری را به سمت خود جذب کند. آهنگ ماه عسل 97 بهنام بانی این ترانه زیبا تیتراژ اول برنامه ماه عسل 97 میباشد که بهنام بانی به زیبای و ریتم آرام آن را اجرا کرده است ، تکرار برنامه ماه عسل را میتوانید 8 صبح از شبکه سوم ببینید متن آهنگ ماه عسل از بهنام بانی مِثلهِ پَرسه تـــو بارونی مِثلهِ حال یه مهمونی مِثلهِ ماه عسل میمــونی چــی بهت بگم از حالم از تو ، از خودم ، از خیالم تـــو که حال منو میدونی پای این همه خاطره با دلِ خون اگه میشه بمون بری جونمو میبری پشت سرت نرو جون دوتامون از خیال تو دل کندم از تصورش هم میمیرم من ، باور کن نرو از همه خاطره هام ، ای رویام ، نرو ای همه دنیام من بدونِ تو تنهام تو که میدونی ( یکبار تکرار شود ) چه نباشی چه باشی من عاشقتم از من رد شی من عاشقتم حتی بد شی من عاشقتم چه نباشی چه باشی تو باورمی فکر هرشب تو سرمی عشق اول و آخرمی نرو از همه خاطره هام ، ای رویام ، نرو ای همه دنیام من بدونِ تو تنهام تو که میدونی ( یکبار تکرار شود ) دانلود با کیفیت320دانلود با کیفیت128 ویرایش شده 11 اردیبهشت توسط 卐mr ɑlirezɑɑ卐 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 18 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر در ۱۴۰۱/۱۱/۲۲ در 21:56، Ufo گفته است: دانلود آهنگ ماه عسل 97 از بهنام بانی امسال در برنامه ماه عسل 97 خواننده تیتراژ بهنام بانی میباشد | هم اکنون این موزیک شنیدنی رو با متن و دو کیفیت عالی Download New Titraj – Behnam Bani Mah Asal 97 With Text And Direct Links توضیحات تکمیلی اخبار تیتراژ ماه عسل 97 بانی و شهاب مظفری به عنوان دو گزینه اصلی خوانندگی تیتراژ «ماه عسل» نام برده می شد.اولین برنامه «ماه عسل» فردا شب (پنجشنبه 27 اردیبهشت) ساعت 19 از شبکه سه سیما پخش می شود. بهنام بانی در سال گذشته توانست با خواندن ترانه های جوان پسند از جملع قرص قمر ، عاشقم کرده ، اخماتو واکن ، مخاطبان بسیاری را به سمت خود جذب کند. آهنگ ماه عسل 97 بهنام بانی این ترانه زیبا تیتراژ اول برنامه ماه عسل 97 میباشد که بهنام بانی به زیبای و ریتم آرام آن را اجرا کرده است ، تکرار برنامه ماه عسل را میتوانید 8 صبح از شبکه سوم ببینید متن آهنگ ماه عسل از بهنام بانی مِثلهِ پَرسه تـــو بارونی مِثلهِ حال یه مهمونی مِثلهِ ماه عسل میمــونی چــی بهت بگم از حالم از تو ، از خودم ، از خیالم تـــو که حال منو میدونی پای این همه خاطره با دلِ خون اگه میشه بمون بری جونمو میبری پشت سرت نرو جون دوتامون از خیال تو دل کندم از تصورش هم میمیرم من ، باور کن نرو از همه خاطره هام ، ای رویام ، نرو ای همه دنیام من بدونِ تو تنهام تو که میدونی ( یکبار تکرار شود ) چه نباشی چه باشی من عاشقتم از من رد شی من عاشقتم حتی بد شی من عاشقتم چه نباشی چه باشی تو باورمی فکر هرشب تو سرمی عشق اول و آخرمی نرو از همه خاطره هام ، ای رویام ، نرو ای همه دنیام من بدونِ تو تنهام تو که میدونی ( یکبار تکرار شود ) دانلود با کیفیت320دانلود با کیفیت128 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .