نیلوفرآبی ارسال شده در 8 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت همه ی ما بعضی وقتا نیاز به شنیدن جملههایی مثل اینا داریم :«چه چشمای قشنگی»،«دوست دارم»،«چه عکست خوبه » «چه استایل خوبی»،«دلم برات تنگ شده»،«چه عطر خوش بویی» «کاش اینجا بودی »ازین حرفا به هم بزنید تا بشه این روزای ترسناک رو تحمل کرد.. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 8 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت 14 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: همه ی ما بعضی وقتا نیاز به شنیدن جملههایی مثل اینا داریم :«چه چشمای قشنگی»،«دوست دارم»،«چه عکست خوبه » «چه استایل خوبی»،«دلم برات تنگ شده»،«چه عطر خوش بویی» «کاش اینجا بودی »ازین حرفا به هم بزنید تا بشه این روزای ترسناک رو تحمل کرد.. فک نکنم جز چه عطر خوبی چیزی نصیبم بشه خخخ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت 11 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: زدن این حرفا درکو شعور میخواد عشق که متاسفانه خیلیا فاقدشن❤ عالی عزیزم🪷 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .