نیلوفرآبی ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت بودن های نصفه و نيمه آدم ها به هيچ دردتان نمی خورد! خودتان را گرفتار همچين افرادی نكنيد ! همانها كه نه می شود گفت دارينشان و نه می شود گفت ندارينشان! همانها كه تنها شما را از كسانی كه واقعا دوستتان دارند دور می كنند! و در آخر با يک جمله ی "لياقت تو بهتر از من است" رهايتان می كنند و خطايشان را توجيه! و شما می مانيد و آدم هايي كه به خاطر وجود آنها دركنارتان و دوست داشتنشان، از خود رهانده ايد و جز تنهايی راهی برای خود نگذاشته ايد 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 7 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت 2 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: بودن های نصفه و نيمه آدم ها به هيچ دردتان نمی خورد! خودتان را گرفتار همچين افرادی نكنيد ! همانها كه نه می شود گفت دارينشان و نه می شود گفت ندارينشان! همانها كه تنها شما را از كسانی كه واقعا دوستتان دارند دور می كنند! و در آخر با يک جمله ی "لياقت تو بهتر از من است" رهايتان می كنند و خطايشان را توجيه! و شما می مانيد و آدم هايي كه به خاطر وجود آنها دركنارتان و دوست داشتنشان، از خود رهانده ايد و جز تنهايی راهی برای خود نگذاشته ايد کاملا درسته گاهی خودم طرف مقابل این ماجرا بودم متاسفانه اما خوشبختانه از روی اجبار بود نه مرض و این چیزا 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .