Niloofar ارسال شده در 31 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین وَ من به یکباره یاد گرفتم دیگر کسی رو دوست نداشته باشَم؛ باری رویِ شانه هایَش نباشم؛ که نداند با من چه کند؟ و کجایِ دلش بگذارد که نه من بشکنَم؛ و هم او ثابت بماند؛ وَ من به یکباره یاد گرفتم همه یِ اعتمادَم را در کوله پُشتی ام پنهان کنم تا دستِ هیچ احَد الناسی بهش نرسد؛ تا بشوَد اسباب بازیِ کودکی هایِ نداشته اش؛ و مَن به یکباره اینچنین قَد کشیدم و بزرگ شدم. 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ReLIFE ارسال شده در 31 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین به قول مولانا: هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان سایه هم راهِ تو میآید ولی همراه نیست... 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 31 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین 42 دقیقه قبل، ReLIFE گفته است: به قول مولانا: هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان سایه هم راهِ تو میآید ولی همراه نیست... عالی عزیزم ممنونم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .