Topaz ارسال شده در 31 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین شش راه برای مقابله با افسردگی ساعتی یا موودی هستش: 1. دلیلش رو پیدا کنید و حلش کنید. حتی بعضی وقتها دونستنِ دلیل باعث میشه حالتون بهتر بشه 2. فعالیت بدنیتون رو بیشتر کنید. مثلا پاشید تو خونه قدم بزنید یا اگر حیاط دارید برید تو حیاط بچرخید. 3. یه نوشیدنی کافئین دار بخورید مثلا قهوه یا نسکافه و.. یا حتی شکلات تلخ 4. موزیک گوش کنید 5. فضایی که توش هستید رو روشن تر کنید. 6. جایی که هستید رو عوض کنید 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 31 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین 6 دقیقه قبل، Topaz گفته است: شش راه برای مقابله با افسردگی ساعتی یا موودی هستش: 1. دلیلش رو پیدا کنید و حلش کنید. حتی بعضی وقتها دونستنِ دلیل باعث میشه حالتون بهتر بشه 2. فعالیت بدنیتون رو بیشتر کنید. مثلا پاشید تو خونه قدم بزنید یا اگر حیاط دارید برید تو حیاط بچرخید. 3. یه نوشیدنی کافئین دار بخورید مثلا قهوه یا نسکافه و.. یا حتی شکلات تلخ 4. موزیک گوش کنید 5. فضایی که توش هستید رو روشن تر کنید. 6. جایی که هستید رو عوض کنید کتاب شعر بخون 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 31 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین 30 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: کتاب شعر بخون چشم من زاده شعرم از شعر نیست مرا هیچ ابایی در دایره گیتی شعر بود همه را دوست بی ادعایی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 31 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین 41 دقیقه قبل، Topaz گفته است: چشم من زاده شعرم از شعر نیست مرا هیچ ابایی در دایره گیتی شعر بود همه را دوست بی ادعایی عالی باشد تا جوابت بدم الان در مغازه هستم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 31 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین 2 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: عالی باشد تا جوابت بدم الان در مغازه هستم کسب و کارتون پر رونق و پر برکت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 31 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین هم اکنون، Topaz گفته است: کسب و کارتون پر رونق و پر برکت ممنون از شمو دوست خوبم میاد تا دلت بخواد ان شالله که سر زنده باشید همیشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .