Secret ارسال شده در 30 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، 2023 ♪♪♫♫♪♪♯ گذشته هارو دوره کن روزای خوبمون گذشت یه شب از اون شبای خوب چرا دوباره بر نگشت♪♪♫♫♪♪♯ تموم خاطرات تو گذشته با مرور من بدون تو به شب رسید روزای سوت و کور من روزای سوت و کور من بازم تو خواب من با من قدم بزن♪♪♫♫♪♪♯ آروم و سر به زیر میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر دوباره بی قراری و دوباره گریه های من نمی دونم چرا به تو نمی رسه صدای من♪♪♫♫♪♪♯ نگفته های قلبمو نمی دونم به کی بگم دلم همیشه روشنه دوباره میرسیم به هم دوباره میرسیم به هم ♪♪♫♫♪♪♯ احسان خواجه امیری گذشته ها 6 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GiSoU ارسال شده در 30 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، 2023 9 دقیقه قبل، Secret گفته است: ♪♪♫♫♪♪♯ گذشته هارو دوره کن روزای خوبمون گذشت یه شب از اون شبای خوب چرا دوباره بر نگشت♪♪♫♫♪♪♯ تموم خاطرات تو گذشته با مرور من بدون تو به شب رسید روزای سوت و کور من روزای سوت و کور من بازم تو خواب من با من قدم بزن♪♪♫♫♪♪♯ آروم و سر به زیر میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر دوباره بی قراری و دوباره گریه های من نمی دونم چرا به تو نمی رسه صدای من♪♪♫♫♪♪♯ نگفته های قلبمو نمی دونم به کی بگم دلم همیشه روشنه دوباره میرسیم به هم دوباره میرسیم به هم ♪♪♫♫♪♪♯ احسان خواجه امیری گذشته ها لایک 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 30 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، 2023 38 دقیقه قبل، Secret گفته است: ♪♪♫♫♪♪♯ گذشته هارو دوره کن روزای خوبمون گذشت یه شب از اون شبای خوب چرا دوباره بر نگشت♪♪♫♫♪♪♯ تموم خاطرات تو گذشته با مرور من بدون تو به شب رسید روزای سوت و کور من روزای سوت و کور من بازم تو خواب من با من قدم بزن♪♪♫♫♪♪♯ آروم و سر به زیر میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر دوباره بی قراری و دوباره گریه های من نمی دونم چرا به تو نمی رسه صدای من♪♪♫♫♪♪♯ نگفته های قلبمو نمی دونم به کی بگم دلم همیشه روشنه دوباره میرسیم به هم دوباره میرسیم به هم ♪♪♫♫♪♪♯ احسان خواجه امیری گذشته ها عالی 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 30 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، 2023 50 دقیقه قبل، GiSoU گفته است: لایک خیلی ناز بود 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 لایکے نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zhiiina ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 پستات مث سالاد فصله. همه چی توش داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۱۰ در 20:31، Secret گفته است: ♪♪♫♫♪♪♯ گذشته هارو دوره کن روزای خوبمون گذشت یه شب از اون شبای خوب چرا دوباره بر نگشت♪♪♫♫♪♪♯ تموم خاطرات تو گذشته با مرور من بدون تو به شب رسید روزای سوت و کور من روزای سوت و کور من بازم تو خواب من با من قدم بزن♪♪♫♫♪♪♯ آروم و سر به زیر میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر دوباره بی قراری و دوباره گریه های من نمی دونم چرا به تو نمی رسه صدای من♪♪♫♫♪♪♯ نگفته های قلبمو نمی دونم به کی بگم دلم همیشه روشنه دوباره میرسیم به هم دوباره میرسیم به هم ♪♪♫♫♪♪♯ احسان خواجه امیری گذشته ها عاااالی بی نظیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 2 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۱۰ در 20:31، Secret گفته است: ♪♪♫♫♪♪♯ گذشته هارو دوره کن روزای خوبمون گذشت یه شب از اون شبای خوب چرا دوباره بر نگشت♪♪♫♫♪♪♯ تموم خاطرات تو گذشته با مرور من بدون تو به شب رسید روزای سوت و کور من روزای سوت و کور من بازم تو خواب من با من قدم بزن♪♪♫♫♪♪♯ آروم و سر به زیر میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر دوباره بی قراری و دوباره گریه های من نمی دونم چرا به تو نمی رسه صدای من♪♪♫♫♪♪♯ نگفته های قلبمو نمی دونم به کی بگم دلم همیشه روشنه دوباره میرسیم به هم دوباره میرسیم به هم ♪♪♫♫♪♪♯ احسان خواجه امیری گذشته ها انتخاب آهنگتون عالیه با اینه زیاد اهل اهنگ نیستم اما همه اون هایی ک عمومی میزارید دان میکنم سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .