رفتن به مطلب

بالاخره...

Niloofar

ارسال های توصیه شده

بالاخره یکیو پیدا می کنی که می بینی بدون حد و مرز بهت عشق می ورزه، بهت ارزش می ده، برات احترام قائله، طرز فکرتون خیلی شبیه همه، درکت می کنه، سلیقه موسیقیتون یکیه، همه ی شکستگیات و زخماتو می بنده، بوس می کنه، به بهتر شدنت کمک می کنه، بهت آرامش می ده و رفتارای بچگانه نداره، برای آینده ارزش قائله و باعث پیشرفت جفتتون می شه، کنارش خوشمیگذره، از موندنش مطمئنت می کنه و باعث اعتمادت می شه، زندگیتو قشنگ تر می کنه و متوجه می شی آدمای قبلش سو تفاهم بودن و خدا برای چی از زندگیت بیرونشون کرده، بالاخره یک آدم مناسب تو می آد که بهت میفهمونه زندگی ارزش ادامه دادن داره...

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

بالاخره یکیو پیدا می کنی که می بینی بدون حد و مرز بهت عشق می ورزه، بهت ارزش می ده، برات احترام قائله، طرز فکرتون خیلی شبیه همه، درکت می کنه، سلیقه موسیقیتون یکیه، همه ی شکستگیات و زخماتو می بنده، بوس می کنه، به بهتر شدنت کمک می کنه، بهت آرامش می ده و رفتارای بچگانه نداره، برای آینده ارزش قائله و باعث پیشرفت جفتتون می شه، کنارش خوشمیگذره، از موندنش مطمئنت می کنه و باعث اعتمادت می شه، زندگیتو قشنگ تر می کنه و متوجه می شی آدمای قبلش سو تفاهم بودن و خدا برای چی از زندگیت بیرونشون کرده، بالاخره یک آدم مناسب تو می آد که بهت میفهمونه زندگی ارزش ادامه دادن داره...

به نظرم لازم نیست که کسی که جفت ماست کپی ما باشه. به نظرم بهتره بگیم شخص مورد نظر که قراره بیاد باید فیت ما باشه.

یعنی الزاما شبیه هم نیستیم اما هم دیگه رو پوشش میدیم. مثل یه پازل با دو قطعه که هیچ کدوم شبیه اون یکی نیست اما در کنار هم کامل میشه

لینک به دیدگاه

هم اکنون، بمب انرژی گفته است:

به نظرم لازم نیست که کسی که جفت ماست کپی ما باشه. به نظرم بهتره بگیم شخص مورد نظر که قراره بیاد باید فیت ما باشه.

یعنی الزاما شبیه هم نیستیم اما هم دیگه رو پوشش میدیم. مثل یه پازل با دو قطعه که هیچ کدوم شبیه اون یکی نیست اما در کنار هم کامل میشه

درسته  ممنونم 🙏اینم هست بهتره بگیم یکی که آدمو بلد باشه...🌸

لینک به دیدگاه

وقتی خودم را به‌قدر کافی دوست داشتم؛
شروع کردم به ترک کردن چیزهایی که سالم نبودند.
یعنی آدم‌ها، مشاغل و عادات و اعتقاداتی که مرا کوچک و حقیر نگه می‌داشت کنار گذاشتم.
قبلا فکر می‌کردم این‌ کار به معنی وفادار نبودن است،
ولی در واقع این به معنای وفاداری به خویشتن است...

-كيم مک ميلن

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، ReLIFE گفته است:

وقتی خودم را به‌قدر کافی دوست داشتم؛
شروع کردم به ترک کردن چیزهایی که سالم نبودند.
یعنی آدم‌ها، مشاغل و عادات و اعتقاداتی که مرا کوچک و حقیر نگه می‌داشت کنار گذاشتم.
قبلا فکر می‌کردم این‌ کار به معنی وفادار نبودن است،
ولی در واقع این به معنای وفاداری به خویشتن است...

-كيم مک ميلن

عالی بود ممنونم عزیزدلم💗🌸🙏

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Niloofar گفته است:

ای کاش 👌

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...