ashkan ارسال شده در 30 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین تسلیم نخواهم شد ! زندگی می کنم ... برای رویاهایی که منتظرند به دست من واقعی شوند ... من فرصتی برای بودن دارم ، پس ساکت نمی نشینم ....!! می گذارم همه بدانند که من با تمام توانایی ها و کاستی ها ، شاهکار زندگی خود هستم . کافیست لحظات گذشته را رها کنم و برای ثانیه های آینده زندگی کنم ...!!! چون رویاهایم آنجاست و من فقط ، یک بار فرصت زندگی کردن را دارم .. زندگیتون پر از افکار طلایی 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 30 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین ۱ ساعت قبل، ashkan گفته است: تسلیم نخواهم شد ! زندگی می کنم ... برای رویاهایی که منتظرند به دست من واقعی شوند ... من فرصتی برای بودن دارم ، پس ساکت نمی نشینم ....!! می گذارم همه بدانند که من با تمام توانایی ها و کاستی ها ، شاهکار زندگی خود هستم . کافیست لحظات گذشته را رها کنم و برای ثانیه های آینده زندگی کنم ...!!! چون رویاهایم آنجاست و من فقط ، یک بار فرصت زندگی کردن را دارم .. زندگیتون پر از افکار طلایی عالی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .