GiSoU ارسال شده در 29 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین دیوانه شدم تا که نظر سوی تو کردم من هستی خود نذر دو ابروی تو کردم عاشق شدم و سخت گرفتار تو گشتم افسون شدم خنده به جادوی تو کردم زلفت چو بدیدم که به باد است پریشان من شانه شدم ، شانه به گیسوی تو کردم تا بوسه نشاندم به کنار لب لعلت مست از تو شدم خانه به پهلوی تو کردم جز قدرت عشقت دگرم نیست خدایی کافر شده ام تکیه به نیروی تو کردم یک لحظه گذارم به سر کوی تو افتاد آواره دلم را به سر کوی تو کردم من عطر تنت را به دو عالم نفروشم عادت به خدا بر تن شب بوی تو کردم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 29 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 10 دقیقه قبل، GiSoU گفته است: دیوانه شدم تا که نظر سوی تو کردم من هستی خود نذر دو ابروی تو کردم عاشق شدم و سخت گرفتار تو گشتم افسون شدم خنده به جادوی تو کردم زلفت چو بدیدم که به باد است پریشان من شانه شدم ، شانه به گیسوی تو کردم تا بوسه نشاندم به کنار لب لعلت مست از تو شدم خانه به پهلوی تو کردم جز قدرت عشقت دگرم نیست خدایی کافر شده ام تکیه به نیروی تو کردم یک لحظه گذارم به سر کوی تو افتاد آواره دلم را به سر کوی تو کردم من عطر تنت را به دو عالم نفروشم عادت به خدا بر تن شب بوی تو کردم عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .