Niloofar ارسال شده در 29 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین دلم یه گلخونه از آدمایی که دوستشون دارم رو میخواد! تا بتونم هر روز بهشون رسیدگی کنم! تماشاشون کنم! کِیفِ دنیا رو ببرم از اینکه همشون سهمِ منن و فقط منم که اجازه ی مراقبت از اونهارو دارم!یه گلخونه، پُر از آدمایی که قلبشون بویِ یاس میده! 5 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 29 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 13 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: دلم یه گلخونه از آدمایی که دوستشون دارم رو میخواد! تا بتونم هر روز بهشون رسیدگی کنم! تماشاشون کنم! کِیفِ دنیا رو ببرم از اینکه همشون سهمِ منن و فقط منم که اجازه ی مراقبت از اونهارو دارم!یه گلخونه، پُر از آدمایی که قلبشون بویِ یاس میده! ❤ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 29 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 1 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: ❤ 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 29 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 2 ساعت قبل، Niloofar گفته است: 2 ساعت قبل، Niloofar گفته است: دلم یه گلخونه از آدمایی که دوستشون دارم رو میخواد! تا بتونم هر روز بهشون رسیدگی کنم! تماشاشون کنم! کِیفِ دنیا رو ببرم از اینکه همشون سهمِ منن و فقط منم که اجازه ی مراقبت از اونهارو دارم!یه گلخونه، پُر از آدمایی که قلبشون بویِ یاس میده! آهنگ براشون بزاری ونوازششون کنی فوق العاده اس 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 29 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 6 ساعت قبل، فریحا گفته است: آهنگ براشون بزاری ونوازششون کنی فوق العاده اس دقیقا عزیزم❤❤ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 29 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 8 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: دقیقا عزیزم❤❤ قربونت گلم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 29 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 3 دقیقه قبل، فریحا گفته است: قربونت گلم نشی سلامت باشی عزیزم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .