Niloofar ارسال شده در 29 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین خیره شد به دود سیگارش نفس عمیقی کشید و سرش را بالا آورد _من قاتلم!من اورا کشتم! _با چه؟اسلحه؟چاقو؟سلاح سرد؟ _هرگز! من احساس او را نابود کردم! من برق چشمانش را گرفتم ذوق کودکانه اش را خنده های از ته دلش را حتی گریه کردن را از او گرفتم من مرتکب بدترین قتل تاریخ شده ام! احساسات او را کشتم! 5 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seda ارسال شده در 29 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین Che ziba 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 29 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 1 دقیقه قبل، Seda گفته است: Che ziba فدات نفس من❤ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 29 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 5 ساعت قبل، Niloofar گفته است: خیره شد به دود سیگارش نفس عمیقی کشید و سرش را بالا آورد _من قاتلم!من اورا کشتم! _با چه؟اسلحه؟چاقو؟سلاح سرد؟ _هرگز! من احساس او را نابود کردم! من برق چشمانش را گرفتم ذوق کودکانه اش را خنده های از ته دلش را حتی گریه کردن را از او گرفتم من مرتکب بدترین قتل تاریخ شده ام! احساسات او را کشتم! درسته همه ی وجودمو کشت ولی نفس میکشم واین بدترین تنبیه است 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 29 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین خیلے زیباااا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AHOM ارسال شده در 29 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 7 ساعت قبل، Niloofar گفته است: خیره شد به دود سیگارش نفس عمیقی کشید و سرش را بالا آورد _من قاتلم!من اورا کشتم! _با چه؟اسلحه؟چاقو؟سلاح سرد؟ _هرگز! من احساس او را نابود کردم! من برق چشمانش را گرفتم ذوق کودکانه اش را خنده های از ته دلش را حتی گریه کردن را از او گرفتم من مرتکب بدترین قتل تاریخ شده ام! احساسات او را کشتم! مراقب باش که کشته نشی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 29 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 4 ساعت قبل، فریحا گفته است: درسته همه ی وجودمو کشت ولی نفس میکشم واین بدترین تنبیه است الهی عزیز دلم ۰❤❤❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 29 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 3 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: خیلے زیباااا ممنونم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 29 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 1 ساعت قبل، AHOM گفته است: مراقب باش که کشته نشی من یه پا قاتلم خودم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .