Niloofar ارسال شده در 28 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین توی زندگی، آدما با خیلیا حرف می زنن، اما با همشون درد و دل نمی کن. درد و دل کردن، مثل جار زدن نقطه ضعفه، عین این می مونه که خودت رو در برابر یکی دیگه خلع سلاح کنی. آدم بی دفاع، با یه تلنگر زمین می خوره. همه ی حرفا رو نباید گفت، همه ی اشکا رو نباید ریخت، اما کسی که تا پای درد و دل کردن می ره، یعنی دیگه چیزی واسه ی از دست دادن نداره. سخته یه روز، مو به موی خودت رو واسه یه نفر وا کنی، بعد همون یه نفر، کنار بشینه و آب شدنت رو تماشا کنه. 3 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین دقیقا همشون درسته 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 28 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 1 دقیقه قبل، فریحا گفته است: دقیقا همشون درسته ممنونم گلم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین هم اکنون، Niloofar گفته است: ممنونم گلم خواهش میکنم حرف حق جواب نداره 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 28 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین هم اکنون، فریحا گفته است: خواهش میکنم حرف حق جواب نداره 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 7 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: ممنونم بانو 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 28 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 2 دقیقه قبل، فریحا گفته است: ممنونم بانو ممنون از شما 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: ممنون از شما چاکریم ببخشید انقد حرف زدم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 28 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین هم اکنون، فریحا گفته است: چاکریم ببخشید انقد حرف زدم عزیزم مرسی از وفتی که میزاری خوشحالم میشم من❤❤ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 3 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عزیزم مرسی از وفتی که میزاری خوشحالم میشم من❤❤ واییی نگین منم خوشحال شدم از صمیم قلبم❤❤❤❤ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 28 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 1 دقیقه قبل، فریحا گفته است: واییی نگین منم خوشحال شدم از صمیم قلبم❤❤❤❤ ❤❤ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 28 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 8 دقیقه قبل، فریحا گفته است: 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین هم اکنون، Niloofar گفته است: 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cursed angel ارسال شده در 28 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 28 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 4 ساعت قبل، فریحا گفته است: ❤❤ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 28 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 4 ساعت قبل، cursed angel گفته است: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 28 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین عالے بوود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 29 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 10 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: عالے بوود ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .