بمب انرژی ارسال شده در 27 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین سلام رفقا یه چالش همینطوری گذاشتم و در حقیقت این کاره هم نیستم آمااا خوشحال میشم مشارکت کنین ترجیحا سعی کنین وزن عروضی و قافیه رو رعایت کنین حتی اگه قافیه جور نشد وزن رو رعایت کنین که یه تک بیتی در بیاد ازش «مث جوابی که خودم به چالش میدم... مصراع اول چالش تکمیل مصراع اینه: طعمه خواهم شد اگر چشمان من بر هم رود، مصراع دوم که تکمیل خودمه: طعمه خواهم شد اگر چشمان من بر هم رود، من به چشم باز میخوابم مثال گرگ ها جای مصراع دوم یه چی دیگه بذارین یه چیز تمیز ازش در بیاد... 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 27 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین 54 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: سلام رفقا یه چالش همینطوری گذاشتم و در حقیقت این کاره هم نیستم آمااا خوشحال میشم مشارکت کنین ترجیحا سعی کنین وزن عروضی و قافیه رو رعایت کنین حتی اگه قافیه جور نشد وزن رو رعایت کنین که یه تک بیتی در بیاد ازش «مث جوابی که خودم به چالش میدم... مصراع اول چالش تکمیل مصراع اینه: طعمه خواهم شد اگر چشمان من بر هم رود، مصراع دوم که تکمیل خودمه: طعمه خواهم شد اگر چشمان من بر هم رود، من به چشم باز میخوابم مثال گرگ ها جای مصراع دوم یه چی دیگه بذارین یه چیز تمیز ازش در بیاد... طعمه خواهم شد اگر چشمان من بر هم شود من درچشمان خود نمک میریزم تا طعمه نگردم هر دمی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 27 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین 31 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: طعمه خواهم شد اگر چشمان من بر هم شود من درچشمان خود نمک میریزم تا طعمه نگردم هر دمی طعمه خواهم شد اگر چشمان من بر هم شود فتانه خواهم شد اگر بیگانه با یاران بر هم شود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 27 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین 37 دقیقه قبل، Topaz گفته است: طعمه خواهم شد اگر چشمان من بر هم شود فتانه خواهم شد اگر بیگانه با یاران بر هم شود خوبه مفهومشو دوس داشتم. آفرین. شاید رو تنظیم وزنیشم فک کنم. لایک بهت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 27 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین 2 ساعت قبل، بمب انرژی گفته است: سلام رفقا یه چالش همینطوری گذاشتم و در حقیقت این کاره هم نیستم آمااا خوشحال میشم مشارکت کنین ترجیحا سعی کنین وزن عروضی و قافیه رو رعایت کنین حتی اگه قافیه جور نشد وزن رو رعایت کنین که یه تک بیتی در بیاد ازش «مث جوابی که خودم به چالش میدم... مصراع اول چالش تکمیل مصراع اینه: طعمه خواهم شد اگر چشمان من بر هم رود، مصراع دوم که تکمیل خودمه: طعمه خواهم شد اگر چشمان من بر هم رود، من به چشم باز میخوابم مثال گرگ ها جای مصراع دوم یه چی دیگه بذارین یه چیز تمیز ازش در بیاد... طمع طعمه، از دو چشمان منم شیرین تر است 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین طعمه خواهم شد اگر چشمان من برهم شود پس امشب و فردا ودگر شب ها وروزها چشمانم را عین جغد باز میکنم تا مورد طعمه قرار نگیرم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 28 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 18 ساعت قبل، بمب انرژی گفته است: سلام رفقا یه چالش همینطوری گذاشتم و در حقیقت این کاره هم نیستم آمااا خوشحال میشم مشارکت کنین ترجیحا سعی کنین وزن عروضی و قافیه رو رعایت کنین حتی اگه قافیه جور نشد وزن رو رعایت کنین که یه تک بیتی در بیاد ازش «مث جوابی که خودم به چالش میدم... مصراع اول چالش تکمیل مصراع اینه: طعمه خواهم شد اگر چشمان من بر هم رود، مصراع دوم که تکمیل خودمه: طعمه خواهم شد اگر چشمان من بر هم رود، من به چشم باز میخوابم مثال گرگ ها جای مصراع دوم یه چی دیگه بذارین یه چیز تمیز ازش در بیاد... طعمه خواهم شد اگر چشمان من بر هم رود چشمان من برهم رود تا دیگری هوشیار شود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 28 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین ۱ ساعت قبل، Elnaz گفته است: طعمه خواهم شد اگر چشمان من بر هم رود چشمان من برهم رود تا دیگری هوشیار شود اینم میتونه جالب باشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 28 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 4 ساعت قبل، فریحا گفته است: طعمه خواهم شد اگر چشمان من برهم شود پس امشب و فردا ودگر شب ها وروزها چشمانم را عین جغد باز میکنم تا مورد طعمه قرار نگیرم زرنگی کردیاا خخخخ. از مصرع اول نتیجه گرفتی و آوردیش پایین. آفرین هوشمندانه بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 28 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 17 ساعت قبل، حسین138 گفته است: طمع طعمه، از دو چشمان منم شیرین تر است خخخخ ظاهرا طرف مقابل طعمه تو شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 40 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: زرنگی کردیاا خخخخ. از مصرع اول نتیجه گرفتی و آوردیش پایین. آفرین هوشمندانه بود چاکریم دست پرورده خودتیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .