رفتن به مطلب

بی رودربایستی

Aftaabgardaan

ارسال های توصیه شده

اگرامروز روز حرف های بی رودرواسی بود به من چی میگفتین؟

می دونید جریان چیه؟ من به یک نتیجه ی کمی تا قسمتی متقن رسیدم و اون اینه که آدما ترکیبی از خوب و مزخرف اند(حالا شاید بعداً نظرم تغییر کنه )واین طبیعت آدمه. بنظر من تو همه زندگی نباید هیچ یک از این دو ویژگی فدای همدیگه بشن یا میدان را بنفع اون یکی خالی کنن. شاهکار اینه که آدم با هردو تاشون کنار بیاد  و درست سر موقع  که این جور مواقع کم هم پیش نمیاد، فرصت و اجازه بده که یکی از این دو تا کمی تا حدودی خود نمایی کنن. من رابطه ی خوبی با مطلق ندارم. بنظرم هیچ چیز بدتر از خوبی مطلق نیست. که اگر اینجوری باشه هر کی از کنار آدم رد میشه می رینه تو سر آدم. اصلا خوبی مطلق همون ببو بودنه. از بدی های مزخرفی مطلق تام و تمام هم اینه که آدم کلا مزخرف، هیچ کاری بغیر ریدن تو سر این و اون بلد نیست.

چرا میگم آدم باید به هردو وجه وجودش فرصت بروز بده؟ دیدین اینایی که خیلی مودب و عصا قورت داده و ماخوذ به حیا هستند و جملاتی از قبیل شما چقدر مهربانید و متشکرم و حال خانواده چطورن و....هیچوقت از دهنشون نمیافته. بعد این آدما یک دفعه تبدیل میشن به یک هیولای مزخرفی که آدم شاخ در میاره. عین چاه که افکن میکنه و هر چی لجن اون ته تهاش هست رو بالا میاره. باور کنین دیدم که میگم همین امروز یکیشونو دیدم. این تیپ آدمها علیرغم ظاهر غلط اندازشان به حتی هویج هم قائل نیستند، چه برسه به ارزش های جامعه و مذهب و مرام و خانواده...

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...