نیلوفرآبی ارسال شده در 26 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2023 متن آهنگ تو نباشی میثم ابراهیمی نشه سایت کم بشه قلبت ازم رد بشه چیکار کنم این دلو اگه برات تنگ بشه حرفاتم اخماتم نمیره خب از یادم دله دیگه تنگ میشه یهو خب منم دل دارم عشق تو دلمه جون منه نگیریش از من میمونم پای دلت ساده بهت میگم که قلبم واسه تو که داره میزنه اسمت میاد میشوره میبره هرچی غمه تو دلم میپره من دلم میشکنه اگه نبینمت . 3 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 29 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2023 چقد قشنگ❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 29 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۶ در 22:24، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ تو نباشی میثم ابراهیمی نشه سایت کم بشه قلبت ازم رد بشه چیکار کنم این دلو اگه برات تنگ بشه حرفاتم اخماتم نمیره خب از یادم دله دیگه تنگ میشه یهو خب منم دل دارم عشق تو دلمه جون منه نگیریش از من میمونم پای دلت ساده بهت میگم که قلبم واسه تو که داره میزنه اسمت میاد میشوره میبره هرچی غمه تو دلم میپره من دلم میشکنه اگه نبینمت . عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 24 مهر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۹ در 15:20، Topaz گفته است: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .