نیلوفرآبی ارسال شده در 25 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 2023 متن آهنگ کلبه مسیح یه کلبه ی چوبی وسط جنگل من و تو سرده چه آتیشو روشن میکنم برا تو کتاب شعرتو بردار یه کم بخون برا من میخونم آهنگی که تازه نوشتم برا تو بذار دنیا مدرن شه من قدیمی عاشق تو میمونم این همه چیزیه که از دنیا میخوام میتونم داستانمون عاشقونست ما عین همیم دنبالت تو آسمون گشتم پیدا شدی ولی روی زمین وقتی که هستی زندگی رنگی تره اگه نباشی همه چی تو کلبمون یخ میزنه وقتی که هستی زندگی رنگی تره اگه نباشی همه چی تو کلبمون یخ میزنه 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 25 فروردین، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 2023 (ویرایش شده) 19 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: به به سلام قشنگ من خوش اومدییییییی❤❤چقدر جات خالی بود خوش گذشت نفسی❤❤اصلا دپ بودم نبودی عشق چه خوب اینجایی❤❤❤ فدات عزیزدلم🪷مهربون من بدون توام اینجا برای من سوت و کور ویرایش شده 25 فروردین، 2023 توسط نیلوفرآبی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 25 فروردین، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 2023 12 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نیل میخوام گیف بفرستمنمیشه من فداتم عشق خیلی برام عزیزی قشنگم❤❤ توام برای من خیلی عزیزی قشنگ من🪷 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 24 مهر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۵ در 21:57، نیلوفرآبی گفته است: توام برای من خیلی عزیزی قشنگ من در ۱۴۰۱/۱۱/۵ در 21:44، Niloofar گفته است: نیل میخوام گیف بفرستمنمیشه من فداتم عشق خیلی برام عزیزی قشنگم❤❤ دوستی تون پایدار عزیزان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .