Topaz ارسال شده در 22 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2023 برای آنکه گوشت موقع کباب شدن از سیخ نریزد آب پیاز رو به سیخ زده و سپس گوشت رو به سیخ میکشیم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 22 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2023 40 دقیقه قبل، Topaz گفته است: برای آنکه گوشت موقع کباب شدن از سیخ نریزد آب پیاز رو به سیخ زده و سپس گوشت رو به سیخ میکشیم نه باید پیاز بدون آب باشه 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 22 فروردین، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2023 26 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: نه باید پیاز بدون آب باشه آب پیاز رو به سیخ زد نه له مایع کباب 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 22 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2023 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: آب پیاز رو به سیخ زد نه له مایع کباب آهان فهمیدم، 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دخترحاجی ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2023 چه نکته جالبی ! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2023 چه باحال و کاربردییی نمیدونستم واقعا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .