Topaz ارسال شده در شنبه در 13:08 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:08 برای آنکه گوشت موقع کباب شدن از سیخ نریزد آب پیاز رو به سیخ زده و سپس گوشت رو به سیخ میکشیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در شنبه در 13:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:49 40 دقیقه قبل، Topaz گفته است: برای آنکه گوشت موقع کباب شدن از سیخ نریزد آب پیاز رو به سیخ زده و سپس گوشت رو به سیخ میکشیم نه باید پیاز بدون آب باشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در شنبه در 14:16 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:16 26 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: نه باید پیاز بدون آب باشه آب پیاز رو به سیخ زد نه له مایع کباب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در شنبه در 15:21 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:21 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: آب پیاز رو به سیخ زد نه له مایع کباب آهان فهمیدم، 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .