فریحا ارسال شده در 16 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مثلا یکی از غذاهای مرسوم کشور ما کشک زرد یا غلو ترش است که مواد تشکیل دهنده ی آن خمیر نان و آرد و گوجه وفلفل و زردچوبه فلفل سیاه زیره سیر فراوان نمک و همینطور ماست و دوغ اول باید خمیرودوغ و ماست و گوجه رو جداگونه بزاریم تا ترش بشه البته گورجه باید خورد کنیم بعد بزاریم ترش بشه واونها باید حدود دوروز بمونن تا ترش بشن وقتی آماده شدند یه قابلمه ی بزرگ برمیداریم وهمه رو مخلوط میکنیم وحسابی ورز میدیم وقتی دیدیم آماده است باید یه جای گرم بزاریم ودر قابلمه رو بایه دستمال زخیم ببندیم وروشو با پتو بپوشونیم 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 16 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2023 41 دقیقه قبل، فریحا گفته است: مثلا یکی از غذاهای مرسوم کشور ما کشک زرد یا غلو ترش است که مواد تشکیل دهنده ی آن خمیر نان و آرد و گوجه وفلفل و زردچوبه فلفل سیاه زیره سیر فراوان نمک و همینطور ماست و دوغ اول باید خمیرودوغ و ماست و گوجه رو جداگونه بزاریم تا ترش بشه البته گورجه باید خورد کنیم بعد بزاریم ترش بشه واونها باید حدود دوروز بمونن تا ترش بشن وقتی آماده شدند یه قابلمه ی بزرگ برمیداریم وهمه رو مخلوط میکنیم وحسابی ورز میدیم وقتی دیدیم آماده است باید یه جای گرم بزاریم ودر قابلمه رو بایه دستمال زخیم ببندیم وروشو با پتو بپوشونیم خیلے قشنگ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2023 6 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: خیلے قشنگ بله همینطور خیلی زیبا هستن به مرور زمان راجبشون توضیح میدم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .