رفتن به مطلب

رسوم افغان ها راجب زندگی و ازدواج وغذا وووووو


فریحا

ارسال های توصیه شده

مثلا یکی از غذاهای مرسوم کشور ما کشک زرد یا غلو ترش است

که مواد تشکیل دهنده ی آن خمیر نان و آرد و گوجه وفلفل و زردچوبه فلفل سیاه زیره سیر فراوان نمک و همینطور ماست و دوغ 

اول باید خمیرودوغ و ماست و گوجه رو جداگونه بزاریم تا ترش بشه البته گورجه باید خورد کنیم

بعد بزاریم ترش بشه

واونها باید حدود دوروز بمونن تا ترش بشن

وقتی آماده شدند یه قابلمه ی بزرگ برمی‌داریم وهمه رو مخلوط میکنیم وحسابی ورز میدیم 

وقتی دیدیم آماده است باید یه جای گرم بزاریم ودر قابلمه رو بایه دستمال زخیم ببندیم وروشو با پتو بپوشونیم

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

و حدود دو تا چهار روز بموند وقتی دیدید که درخانه بوی خمیر و سیر هست بفهمید آماده است 

بعدش باید یه پارچه ی بزرگ پهن کنیم 

واون خمیر رو تیکه تیکه پهن کنیم تا که یه ذره خشگ بشه اون خمیر در حدی که بشه اون رو نرم کرد وقتی به اون حد رسید باید اون هارو الک کنیم تا مثل آرد بشه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وهمینطور طرز درست کردن این غذا

اول پیازو سرخ میکنیم اگه خواستیم گوجه یا رب بزنیم دیگه لازم نیست زردچوبه بزنیم

 وهمینطور قبلشم باید آردارو به اندازه کافی خیس کنیم برای هر نفر دوقاشق کافیه وقتی مخلوط پیازمون آماده شد اون آردارو که باآب مخلوط کردیم رو آروم اضافه میکنیم تا گوله نشن

وانقد هم میزنیم تا بجوش بیاد غذامون وقتی به جوش اومد شعله رک کم میکنیم تا قشنگ جا بیفته

و همینطور اگه دمبه رو جزغاله کنیم کنار این غذا عالیه به نظرم

واین غذا مخصوص فصل پاییز و زمستان هست

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...