فریحا ارسال شده در 16 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مثلا یکی از غذاهای مرسوم کشور ما کشک زرد یا غلو ترش است که مواد تشکیل دهنده ی آن خمیر نان و آرد و گوجه وفلفل و زردچوبه فلفل سیاه زیره سیر فراوان نمک و همینطور ماست و دوغ اول باید خمیرودوغ و ماست و گوجه رو جداگونه بزاریم تا ترش بشه البته گورجه باید خورد کنیم بعد بزاریم ترش بشه واونها باید حدود دوروز بمونن تا ترش بشن وقتی آماده شدند یه قابلمه ی بزرگ برمیداریم وهمه رو مخلوط میکنیم وحسابی ورز میدیم وقتی دیدیم آماده است باید یه جای گرم بزاریم ودر قابلمه رو بایه دستمال زخیم ببندیم وروشو با پتو بپوشونیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2023 و حدود دو تا چهار روز بموند وقتی دیدید که درخانه بوی خمیر و سیر هست بفهمید آماده است بعدش باید یه پارچه ی بزرگ پهن کنیم واون خمیر رو تیکه تیکه پهن کنیم تا که یه ذره خشگ بشه اون خمیر در حدی که بشه اون رو نرم کرد وقتی به اون حد رسید باید اون هارو الک کنیم تا مثل آرد بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2023 وهمینطور طرز درست کردن این غذا اول پیازو سرخ میکنیم اگه خواستیم گوجه یا رب بزنیم دیگه لازم نیست زردچوبه بزنیم وهمینطور قبلشم باید آردارو به اندازه کافی خیس کنیم برای هر نفر دوقاشق کافیه وقتی مخلوط پیازمون آماده شد اون آردارو که باآب مخلوط کردیم رو آروم اضافه میکنیم تا گوله نشن وانقد هم میزنیم تا بجوش بیاد غذامون وقتی به جوش اومد شعله رک کم میکنیم تا قشنگ جا بیفته و همینطور اگه دمبه رو جزغاله کنیم کنار این غذا عالیه به نظرم واین غذا مخصوص فصل پاییز و زمستان هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .