قاتل لغت ارسال شده در 1 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2022 هلال خون، مه خون، ماه اشک، ماه عزاست عزای کیست؟ گمانم عزای خون خداست خمیده قامت گردون، شکسته پشت فلک روانه خون دل از چشم آدم و حوّاست ( استاد پرهیزگار ) * * آقا سلام ماه محرّم شروع شد آمد بهار زخم دل ما و مرهمت خون می شود دل همه عالم ز قصه ی آن لحظه های آخر و گودال و آن غمت حلول ماه محرم ، ماه عزا و نزول مصائب بر اهل بیت علیه السلام تسلیت باد * * سالها سالهای ماتم توست مـاهها تـا ابـد محرّم توست غم تو آتشی است عالم سوز داغ تـو تازه میشود هر روز ( سلام بر محرم حسین ) * * باز این چه شورش اسٺ، پریشان شدم حسین ماه محرّم آمد و گریان شدم حسین تا ڪه هلالِ ماه عزایٺ حلول ڪرد دل بیقرار و بی سرو سامان شدم حسین حلول ماه محرم تسلیت باد * * کاری کن تسلای قلب مادرت باشم امسال هم مث هر سال آقا نوکرت باشم حلول ماه محرم ، ماه عزا و نزول مصائب بر اهل بیت علیه السلام تسلیت و تعزیت باد * * حلول ماه محرم، ماه عزای حسينی، ماه پيروزی خون بر شمشير، ماه شهادت امام حسين (ع) و ياران باوفايش بر همه مسلمانان جهان به ويژه به ساحت منجی عالم بشريت امام زمان (عج) تسلیت باد * * هر دم به گوش میرسد آوای زنگ قافله این قافله تا كربلا دیگر ندارد فاصله حلول ماه محرم، ماه پژمرده شدن گلستان فاطمه(س) و ماه پیروزی خون بر شمشیر، بر عاشقان آن حضرت تسلیت باد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .