قاتل لغت ارسال شده در 1 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2022 ظـاهـــرش جـــدی ست… امـا دلـــی دارد کـه مــهربـانـی اش بـه وسعـت یک اقــیـانــوس است! بــد قـول نــیـست … امـــا گرفتار است، با او راه بیا خــستـه کـه بــاشـد، تــنهـایش بــگــذار، تودار است اما صبر کن خودش بعد، حرف هایش را می گوید! او تمام دنیای من است. – پدرم روزت مبارک – * * جوراب لایق یک مرد نیست… برایت کفشهایی از جنس طلا هدیه می دهم که لایق مهربانی هایت باشد تا بپوشی و مردانه قدم برداری چون نان آور خانه تو هستی تویی که تکیه گاهى ستون هر خانه ای با وجود توست که پا بر جاست تا تو نباشی پای هر زنی لنگ است زندگی با وجود تو قشنگ است تقدیم به همه پدران عزیز کشورم * * ﭘــﺪﺭ است که ﺩﺭ ﮐﺘﺎﺏ ﺟﺎیی ﻧﺪﺍﺭد ﻭ ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺯﻳﺮ ﭘﺎﻳش ﻧﻴﺴﺖ …. بی ﻣِﻨَﺖ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻏﺮیبگی ﻫﺎﻳش می ﮔﺬﺭد ﺗﺎ ﭘﺪﺭ ﺑﺎﺷد … ﻭ ﭘﺸﺖ ﺧﻨﺪﻩ ﻫﺎﻳش ﻓﻘﻂ ﺳﮑﻮﺕ می ﮐﻨد… خدایا بالاتر از بهشتت چه داری برای زیر پای پدرم می خواهم … روز پدر مبارک * * بچه ڪه بودم از خودم مے پرسیدم چرا بعضے ها پیشانیشان پینه بسته ولے پدرم دست هایش؟؟؟ بزرگتر ڪه شدم فهمیدم پدرم با دست هایش نماز میخواند!!! پدر روزت مبارك * * یک پدر تنها یک پدر نیست گاهی نان در سفره است گاهی سقفی بالای سر! و گاهی جانی برای زندگیست… پدر سپری است بر ناملایمات روزگار… پدر فقط تاج سر نیست پدر دنیاست روز پدر مبارک * * فکر کردن بـه پدر مثل گرمای کنار هیزمی سرخ شده از آتش، در یک روز سرد زمستانی اسـت. امنیت در وجود پدر، مثل آغوش گرم مادری پر مهر، برای فرزندی ترسان از دنیای ناشناختههاست. پدر! همسفر مهربان روزهای كودکیام! چـه عاشقانه در كنار تـو بزرگ شدم اما حيف که تـو جوانیات را برای بزرگ شدن مـن صرف کردی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .