Topaz ارسال شده در 1 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین از دیوانه ای پرسیدند : چه کسی را بیشتر دوست داری؟ دیوانه خندید و گفت : "عشقم" ... گفتند: "عشقت" کیست؟؟ گفت: "عشقی" ندارم!! خندیدند و گفتند : برای "عشقت" چه کارهایی حاضری بکنی...؟ گفت: مانند عاقلان نمیشوم ، نامردی نمیکنم ، خیانت نمیکنم ، دور نمیزنم ، دروغ نمیگویم ، تنهایش نمیگذارم ، خودم را فدایش میکنم... به او گفتند : اگر عشقت تنهایت گذاشت ، بی وفایی کرد ، خیانت کرد چه... اشک در چشمان دیوانه حلقه بست و گفت: اگر بامن اینکار را نمیکرد که....!!! دیوانه نمیشدم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss little ارسال شده در 1 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین 10 دقیقه قبل، Topaz گفته است: از دیوانه ای پرسیدند : چه کسی را بیشتر دوست داری؟ دیوانه خندید و گفت : "عشقم" ... گفتند: "عشقت" کیست؟؟ گفت: "عشقی" ندارم!! خندیدند و گفتند : برای "عشقت" چه کارهایی حاضری بکنی...؟ گفت: مانند عاقلان نمیشوم ، نامردی نمیکنم ، خیانت نمیکنم ، دور نمیزنم ، دروغ نمیگویم ، تنهایش نمیگذارم ، خودم را فدایش میکنم... به او گفتند : اگر عشقت تنهایت گذاشت ، بی وفایی کرد ، خیانت کرد چه... اشک در چشمان دیوانه حلقه بست و گفت: اگر بامن اینکار را نمیکرد که....!!! دیوانه نمیشدم عالی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .