نیلوفرآبی ارسال شده در 30 اسفند، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2022 برایت آرزو میکنم بعضی از صداها را هیچگاه نشنوی؛ بعضی از افکار را هیچگاه نفهمی؛ و بعضی از حالات را هیچگاه حس نکنی! آنچه حس میکنی،تنها عشق باشد و خوشبختی! آرزو میکنم چشمانت اگر تَر شد به شوق اجابت آرزویت باشد، نه تکرار غم دیروز 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
گندم24 ارسال شده در 31 اسفند، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اسفند، 2022 10 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: برایت آرزو میکنم بعضی از صداها را هیچگاه نشنوی؛ بعضی از افکار را هیچگاه نفهمی؛ و بعضی از حالات را هیچگاه حس نکنی! آنچه حس میکنی،تنها عشق باشد و خوشبختی! آرزو میکنم چشمانت اگر تَر شد به شوق اجابت آرزویت باشد، نه تکرار غم دیروز Like 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 31 اسفند، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اسفند، 2022 13 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: برایت آرزو میکنم بعضی از صداها را هیچگاه نشنوی؛ بعضی از افکار را هیچگاه نفهمی؛ و بعضی از حالات را هیچگاه حس نکنی! آنچه حس میکنی،تنها عشق باشد و خوشبختی! آرزو میکنم چشمانت اگر تَر شد به شوق اجابت آرزویت باشد، نه تکرار غم دیروز الهی آمین انشالله برای خودت عزیز دلم همینطور❤❤❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .