Niloofar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2022 میخواهم حالِ خودم را خوب نگه دارم. میخواهم براے کودڪ غمگینِ درونم کارے کنم، با او در دل پسکوچهها بدوم، بازے کنم و تمام حواسم را به او بسپارم. میخواهم والدِ مهربانے باشم براے او و جبران کنم تمام لحظاتے را که نادیدهاش گرفتم، که نادیدهاش گرفتند، که بغض کرد، شکست و هیچکسے در آغوشش نگرفت. میخواهم بغلش کنم و بگویم خودم دوستش دارم بهجاے تمام آدمها، خودم افتخار میکنم به او و خودم تلاشهاش را میبینم و خودم دستهاش را میگیرم و از تمام دامنههاے دشوار جهان عبور میدهم و او را تا قلههاے محال میرسانم. میخواهم به او در نهایتِ شیطنتهاش اعتماد کنم و سخت نگیرم اگر گاهے دلش خواست ضعیف باشد و کنارے بنشیند و تجدید قوا کند. میخواهم حال خودم را خوب نگهدارم. میخواهم تمام تلاشم را بکنم که دخترڪ غمگین درونم مرا براے تمام روزهایے که سرگرم بازے پوچ جهان بودم و نادیدهاش گرفتم، ببخشد... 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .